Over ons

Ons verhaal
Latin America Reflections is een team van senior consultants dat zich richt op het promoten van reizen naar Latijns Amerika en de Caribbean. Naast gedegen productkennis zijn wij ‘thuis’ in de reisindustrie en beschikken over een uitgebreid netwerk van spelers op het gebied van Latijns Amerika en de Caribbean.

Monique Peerelandfoto recent - WP
Ruime ervaring jaar in het toerisme en een grote passie voor Latijns Amerika en de Caribbean. Niet alleen haar enthousiasme maar ook haar uitgebreide productkennis en reiservaring vormen een perfecte basis voor Latin America Reflections. In 2006 richtte zij Latin America Reflections op, het zusje van Caribbean Reflections dat al sinds 1992 opereert.

 

 

Hetty GroteOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nadat zij was afgestudeerd aan de hotelschool in Den Haag liep zij stage bij de Caribische hotelketen Divi Resorts. Een eerste kennismaking met de Caribbean en inmiddels haar tweede thuis. Begonnen als sales representative, daarna Director of Sales voor de Europese markt en in 1992 startte zij haar eigen bedrijf: Caribbean Reflections, een sales & marketingbureau voor hotels en resorts. Hetty is een SITE member.

 

 

Open en eerlijk
Wij bouwen aan duurzame relaties met onze partners en bieden support op het gebied van communicatie & salesactiviteiten. Wij geloven in het succes van creatieve oplossingen wanneer er open en eerlijk gedacht kan worden. En dat kunnen wij!

Goede sfeer
De basis van onze samenwerking staat altijd in het teken van een goede sfeer, wederzijds vertrouwen en commitment. Latin America Reflections vormt graag de creatieve brug tussen opdrachtgever en haar toekomstige klanten. 

Reacties gesloten